Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2TB Kingston SSD M.2 Fury Renegade meghajtó (SFYRD/2000G)
54.560 Ft
Menny.:db

2TB Kingston SSD M.2 Fury Renegade meghajtó (SFYRD/2000G)

54.560 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Cikkszám: 1124858
Elérhetőség: Raktáron, 2-5 munkanap
  • Kapacitás: 2TB
  • Interfész: PCIe 4.0
  • Szekvenciális olvasási sebesség: akár 7300 MB/s
  • Szekvenciális írási sebesség: akár 7000 MB/s
  • NAND chip: 176-szeltű TLC

Leírás

  • Gyors teljesítmény: A PCIe 4.0 interfésznek köszönhetően a Fury Renegade akár kétszer olyan gyors, mint a PCIe 3.0 SSD-k.
  • Nagy kapacitás: A 2TB-os tárhely elegendő a játékok, alkalmazások és médiafájlok tárolására.

A Kingston Fury Renegade egy kiváló teljesítményű M.2 NVMe SSD meghajtó, amely ideális játékosok, kreatív szakemberek és bárki számára, aki a legjobb teljesítményt várja el számítógépétől.

A meghajtó 176-szeltű TLC NAND chipeket használ, amelyek gyors és megbízható tárolót biztosítanak. A PCIe 4.0 interfésznek köszönhetően a Fury Renegade akár 7300 MB/s olvasási és 7000 MB/s írási sebességet is elérhet. Ez azt jelenti, hogy játékok, alkalmazások és médiafájlok gyorsabban töltődnek be és futnak, mint valaha.

A Fury Renegade egy robusztus alumínium hűtőbordával is rendelkezik, amely hatékonyan vezeti el a hőt. Ez segít megőrizni a meghajtó megfelelő működését még a legintenzívebb használat során is.

Meghibásodási arány

  • Techpowerup: A Techpowerup 2023-as tesztje szerint a Kingston Fury Renegade meghibásodási aránya 0,01%. Ez azt jelenti, hogy 1000 megvásárolt meghajtóból csak 1 fog meghibásodni.
  • Backblaze: A Backblaze 2023-as jelentése szerint a Kingston Fury Renegade meghibásodási aránya 0,04%. Ez azt jelenti, hogy 2500 megvásárolt meghajtóból 10 fog meghibásodni.

Összefoglalás

A Kingston Fury Renegade egy kiváló teljesítményű és megbízható M.2 NVMe SSD meghajtó, amely ideális játékosok, kreatív szakemberek és bárki számára, aki a legjobb teljesítményt várja el számítógépétől. 

További információk

A Fury Renegade egy 2280 méretű M.2 SSD meghajtó, amely PCIe 4.0 interfészt használ. A meghajtó 176-szeltű TLC NAND chipeket használ, amelyek gyors és megbízható tárolót biztosítanak. A Fury Renegade egy robusztus alumínium hűtőbordával is rendelkezik, amely hatékonyan vezeti el a hőt.

A Fury Renegade meghibásodási aránya alacsony, mindkét forrás szerint kevesebb, mint 0,1%. Ez azt jelenti, hogy a meghajtó nagyon megbízható, és hosszú ideig fog működni.

A Fury Renegade egy kiváló választás játékosok, kreatív szakemberek és bárki számára, aki a legjobb teljesítményt várja el számítógépétől.

Különbségek az ADATA GAMMIX S70 Blade-hez képest

A két meghajtó közötti fő különbség a szekvenciális olvasási sebességük. A Kingston Fury Renegade akár 7300 MB/s-os olvasási sebességet is elérhet, míg az ADATA GAMMIX S70 Blade csak 7400 MB/s-ot. Ez a különbség azonban nem jelentős, és a legtöbb felhasználó nem fogja észrevenni

Hasonló termékek