Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Casio DH-12ET Asztali számológép
8.900 Ft
Menny.:db

Casio DH-12ET Asztali számológép

8.900 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Raktáron
Cikkszám: 4549526609954
Gyártó:

Gyártói információ

Asztali számítógép DH-12ET Sötétkék

Ez a kompakt számológép lehetővé teszi az adó kiszámítását, a valutaátváltást, a professzionális százalékos számítást, és olyan funkciókat kínál, mint például a százalékos kulccsal történő jelölés, a négyzetgyök, a jelcsere és a beviteli puffer. Előnyös tulajdonságok: A tartós műanyag kulcsok kiváló minőségű kivitelezést jelentenek. A csúszásgátló gumilábak különösen praktikusak.
Akár az irodában az íróasztalnál, akár kereskedelmi számításokat végez az üzletben, vagy otthon a magán könyvelés érdekében - a zseb és az asztali számológép nélkülözhetetlen társ.

Főbb jellemzők

  • Kijelző (számjegy): 12
  • Napenergiával üzemeltetett
  • Valuta átváltás

Kivitel

  • Adószámítás: Funkció az adófelárak és levonások egyszerű és gyors kiszámításához. Egy korábban megtakarított adókulcs egy gombnyomással hozzáadható vagy levonható egy összegből · Pénznem-átváltás (1 árfolyam): A kívánt árfolyam megadása és mentése után az összegek könnyen átválthatók más pénznemre ·
  • Szakmai százalékos számítás: A százalékos pótdíjak és kedvezmények meghatározása a kiszámított érték külön megjelenítésével · Jelölés százalékos kulccsal: A margók és felárak gyors meghatározása a kereskedelmi területen · Négyzetgyök: négyzetgyök számítása +/- jelváltás: pl. B. 100-tól 100-ig vagy fordítva, egy gombnyomásra · Összes összeg memória (GT): A számítási folyamat összes összegének automatikus mentésére szolgál · 3 gombos memória: A memória gombokkal számok menthetők későbbi használatra · M +: pozitív értékek tárolása és hozzáadása · M-: Negatív értékek tárolása és hozzáadása · MRC: a tárolt érték megjelenítése és a teljes memória törlése Számítási parancs megjelenítése: A jelenleg végrehajtott számítás típusa szimbólumként jelenik meg a kijelzőn · Ezres osztás: Minden három számjegy után az ezres felosztást vizuálisan jelölő jelzi · Szolár / akkumulátoros működés: A készülékek szolár üzeműek, és szükség esetén akkumulátorral működnek. Ha a számológépet 6 percig nem használják, akkor automatikusan kikapcsol. Ez az akkumulátort is kíméli · Memóriavédelmi akkumulátor: A tárolt adatok, például az árfolyamok vagy az adókulcsok, nem vesznek el, amikor az elemet kicserélik, vagy amikor az áramellátást kikapcsolják · Gumilábak: a készülék hátulján Méretek: 29 x 151 x 159 mm, súly: 180 g.

Paraméterek

Kijelző típus Színes TFT/LC
Kijelző (számjegy) 12
Gyártói szín Sötétkék
Jellemzők Valuta átváltás
Szélesség 159 mm
Mélység 29 mm
Tápellátás Napenergiával üzemeltetett
Tápellátás Napelem
Méret (H x Sz) 101 mm x 159 mm
Súly 180 g
Kijelző 1-soros
Hossz 101 mm
Termék típus Asztali számítógép