Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Megbízható teljesítmény

A R1280T hangszóró egy kifinomult kombinációja a retro stílusnak és a modern hangminőségnek. A 4”-es mélynyomó és a kalibrált bass reflex port erőteljes basszust biztosít, ami betölti az egész szobát! Csatlakoztathatja lemezlejátszókhoz is, amivel a lehető legjobb hangminőséget érheti el. Élvezze a klasszikus bakelit lemezeket, miközben kihasználja a modern technológia előnyeit!

1

Precíz vezérlés

Szabja saját igényeire a zenehallgatás élményét a basszus és hangerő szabályozó gomb segítségével! A csúcsminőségű hangzás az erőteljes középhangokkal bárkit le fog nyűgözni! A hangszóró oldalán még egy beépített hangszínszabályzó gomb is helyet kapott, de távirányítóval is vezérelheti a készüléket. Igényei szerint állíthat a basszuson és a magashangokon -6-tól +6 dB-ig. Emellet a digitális hangerőszabályzó minden alkalommal automatikusan kellemes szintre állítja a hangerőt, amikor bekapcsolja a hangszórót!

2

Dupla RCA bemenet

Az R1280T-t többféle készülékhez is csatlakoztathatja az RCA bemenet használatával. A hátsó panelre tekintve könnyedén megállapíthatja, hogy melyik a passzív és melyik az aktív hangszóró. Az aktív hangszóró két bemenettel rendelkezik a hátsó panelen: ezek ideálisak RCA-RCA vagy RCA-AUX csatlakozásra. Csatlakoztassa számítógéphez, laptophoz, tablethez, telefonhoz vagy lemezlejátszóhoz!

3

Megbízható teljesítmény

Az R1280T hangszórók retro bájjal és modern hangminőséggel készült finom kombinációja. Egy 4 hüvelykes mélynyomóval és kalibrált basszus reflex porttal rendelkezik, mely szilárd, gazdag basszus hangokat szolgáltat, amelyek hatalmas mélységérzetet adnak a szobának. Az R1280T hű hangprodukciója és teljesítménye minden audiophile álma. Felhasználók lelkesen kötik össze lemezjátszóval, mivel a legjobb hangélményt érhetik el. Élvezze klasszikus vinyl lemezeit, miközben kihasználja a modern audio technológia fejlődését.

4

Pontos szabályozás

Személyre szabja hangélményét a basszus, a magas és a hangerő szabályzó gombokkal. A termelt magas minőségű hang pontos, erős középhangokat szolgáltat, amelyek minden kritikust elragadnak. Egy kompakt, kézreálló távirányító is tartozik hozzá. Az Edifier R1280T hangszórónak oldalán van beépített hangszínszabályzó. Igényei szerint mikroszinten állíthatja a magas és basszus hangokat -6 és +6 db között. A digitális hangerő-szabályzó automatikusan kényelmes szintre áll be, minden alkalommal, amikor bekapcsolja a hangszórót.

5

Dupla RCA bemenet

Az R1280T több hangeszközhöz csatlakoztatható a dupla RCA bemenetek segítségével. A hátlap megtekintésével könnyen megállapítható, melyik a passzív hangszóró és melyik az aktív hangszóró. Az aktív hangszórónak két bemenete van a hátlapon. Ezek a bemenetek ideálisak RCA-RCA vagy RCA-AUX csatlakozásokhoz. Csatlakoztassa őket számítógéphez, laptopjához, táblagépéhez, telefonjához vagy lemezjátszójához. A hangszórók egymáshoz kapcsolódnak egy szabványos hangszóró kábellel.

6

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Edifier R1280T 2.0 hangszórók (barna)
40.890 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

Edifier R1280T 2.0 hangszórók (barna)

40.890 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-20105
Gyártó cikkszám: R1280T brown
Vonalkód: 6923520263882
Készletmennyiség: 228 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 818
Várható házhoz kézbesítés: 2024. május 29.

Készlet tartalma

  • 2 hangszóró (bal és jobb)
  • Hangszóró csatlakozó kábel
  • RCA-AUX kábel
  • használati útmutató
Márka Edifier
Modell R1080T
Szín Barna
Kimeneti teljesítmény RMS 21W x2
Jel-zaj arány ≥85dBA
Frekvencia 75Hz-18KHz (+/-9dB)
Bemenet érzékenysége LPC: 750mV±50mV Aux: 550mV±50mV
Bemenet típusa RCA - 3.5mm AUX, RCA
Basszus hangszóró 4”, 6Ω, bass reflection port-al
Magashangszóró 13mm, 4Ω

Hasonló termékek