Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Edifier R1280T 2.0 Hangszórók Smart Wi-Fi Audio Streamerrel WiiM Mini (barna)

A R1280T hangszórók egy finom egyensúlyt képviselnek a retro vonzerő és a modern hangminőség érzése között. Egy 4 hüvelykes mélysugárzóval és kalibrált basszusreflex-nyílással rendelkezik, masszív, gazdag basszushangokat szállít, amelyek kitöltik a teret hatalmas mélységgel. A R1280T hűséges hangreprodukciója és teljesítménye minden audiófil álma. A felhasználók lelkesen csatlakoztatják lemezjátszóikhoz, hogy a legjobb hangélményt érjék el. Élvezze a klasszikus bakelit lemezeket, miközben kihasználja a modern audiótechnológia előnyeit. Ezenkívül egy kompakt okos Wi-Fi audio streamer WiiM Mini is megtalálható a csomagban, amely támogatja a különböző streaming platformokat, beleértve a Spotify-ot és az Amazon Music-ot.

Edifier/R1280T-and-WiiM-Mini-Brown/7

Pontos vezérlés

Testre szabhatja az Edifier R1280T működését. A hangszóró gombokkal van felszerelve, amelyekkel szabályozhatja a mély, magas és hangerőt. Az Ön preferenciájától függően mikro-beállíthatja a magas és mély hangokat -6-tól +6 db-ig. Ez lehetővé teszi mindenki számára a tökéletes hangzás élvezetét. Ráadásul tartozék távirányító is van - nem kell felállnia a kanapéról a hangerő beállításához vagy a hang elnémításához.

Edifier/R1280T-and-WiiM-Mini-Brown/2

Dupla RCA bemenet

A R1280T többféle audioeszközhöz is csatlakoztatható dupla RCA bemenet segítségével. A hátlapot nézve könnyen azonosíthatja, melyik a passzív hangszóró, és melyik az aktív hangszóró. Az aktív hangszórón két bemenet található a hátlapon. Ezek a bemenetek ideálisak RCA-RCA vagy RCA-AUX kapcsolatokhoz. Csatlakoztassa őket számítógépéhez, laptopjához, táblagépéhez, telefonjához vagy lemezjátszójához. A hangszórókat egyszerű hangszórókábellel kötik össze.

Edifier/R1280T-and-WiiM-Mini-Brown/8

Összeférhetőség különböző platformokkal

A hangszórókon kívül a csomagban egy okos Wi-Fi audio streamer WiiM Mini hangszóró is megtalálható. Lehetővé teszi az audio streamelést olyan platformokról, mint a Spotify vagy a Tidal. Emellett támogatja az Amazon Musicot, a TuneIn-t, a Deezer-t, a Qobuz-t, az iHeartRadio-t, a Pandora-t, a SoundMachine-t, a vTuner-t, a Calm Radio-t, a Radio Paradise-t és a SoundCloud-ot. Ráadásul a lejátszó kompatibilis az Apple Air Play 2-vel, így zenét streamelhet az Apple eszközökről. Ezenkívül az Amazon Alexa és a Siri támogatás lehetővé teszi a zenelejátszó hangutasításokkal történő irányítását.

Edifier/R1280T-and-WiiM-Mini-Brown/6

Több szobás audio létrehozása

A okos Wi-Fi audio streamer WiiM Mini másik előnye a többszobás audio rendszer létrehozásának képessége. Lehetővé teszi a zenék egyidejű lejátszását több különböző szobában elhelyezett Apple eszközről. Ehhez csak csatlakoztatnia kell ezeket az eszközöket az Amazon Alexahez, az AirPlay 2-höz vagy a WiiM Home-hoz.

Edifier/R1280T-and-WiiM-Mini-Brown/1

Magas minőségű hang és kényelmes csatlakozás

A okos Wi-Fi audio streamer WiiM Mini támogatja a magas minőségű hangzást 24bit/192kHz, lehetővé téve a Hi-Res hangzás élvezetét. Ráadásul támogatja a Bluetooth 5.2-t és a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávokat, biztosítva a stabil és gyors jelátvitelt. Támogatja az AUX és optikai kábellel történő vezetékes csatlakozást is.

Edifier/R1280T-and-WiiM-Mini-Brown/4

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Edifier R1280T 2.0 hangszórók WiiM Minivel (barna)
77.290 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

Edifier R1280T 2.0 hangszórók WiiM Minivel (barna)

77.290 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-37454
Gyártó cikkszám: R1280T and WiiM Mini
Vonalkód: 6923520286232
Készletmennyiség: 190 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 1546
Várható házhoz kézbesítés: 2024. május 23.

Tartozékok

  • hangszórók
  • okos Wi-Fi audio streamer WiiM Mini
  • távirányító
  • 3,5 mm-es RCA kábel
  • RCA-RCA kábel
  • hangszóró csatlakozó kábel
  • használati útmutató
Gyártó Edifier
Modell R1280T + Smart Wi-Fi Audio Streamerrel WiiM Mini
Kimeneti teljesítmény RMS 21 W x2
Jel-zaj arány ≥85 dBA
Frekvenciamenet 75 Hz - 18 KHz (+/- 9 dB)
Bemeneti érzékenység LPC: 750 mV ± 50 mV; Aux: 550 mV ± 50 mV;
Bemenet típusa RCA - 3,5 mm Aux, RCA
Mélysugárzó 4", 6Ω, basszusreflex-nyílással
Magassugárzó 13 mm, selyem dóm tweeter, 4Ω
Smart Wi-Fi Audio Streamerrel Wiim Mini csatlakozás 2,4 GHz, 5 GHz, Bluetooth 5.2, optikai, AUX

Hasonló termékek