Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Green Cell 900W Szünetmentes tápegység 1500 VA
59.900 Ft
Menny.:db

Green Cell 900W Szünetmentes tápegység 1500 VA

59.900 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Raktáron
Cikkszám: 5902701419646
Gyártó:
  • A Green Cell UPS vészhelyzeti tápegység teljes védelmet nyújt minden csatlakoztatott berendezés számára áramkimaradás és feszültségcsúcs esetén. Ezzel biztonságosan mentheti munkáját és biztonságosan kikapcsolhatja a készüléket.
  • 900 W összteljesítményével és 1500 VA látszólagos teljesítményével az UPS AGM Green Cell akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek stabil paramétereket biztosítanak a berendezés számára.
  • A legújabb technológia alkalmazásával maximálisan rövid időt értünk el ahhoz, hogy az UPS-t 2-6 milliszekundumos akkumulátoros üzemmódba kapcsoljuk, és a terheléstől függően akár 35 perces biztonsági mentési időt is.
  • Az eredeti szoftver átfogó megoldást nyújt az UPS számítógépről történő kezeléséhez. Az alkalmazás egyszerű és intuitív használatot biztosít gond nélkül.

Gyártói Információ

A szünetmentes tápegység (UPS) olyan eszköz, amelynek célja, hogy áramot biztosítson, amikor lakásunkban vagy munkahelyünkön elfogy az áram. A hirtelen áramkimaradás fontos adatok elvesztését okozhatja, de károsíthatja az elektronikus berendezéseket is. A vészhelyzeti tápegységnek köszönhetően időt kap arra, hogy mentse munkája hatásait és biztonságosan kikapcsolja a készüléket. Az UPS átveheti a hálózati aljzat szerepét, és tartalék áramellátást biztosíthat még nagy és tartós feszültségingadozások esetén is. Ha áram van az aljzatban, az UPS energiát halmoz fel az akkumulátorban, és így megfelelő túlfeszültség-védelemmel látja el a csatlakoztatott eszközöket.

Számítógépek

Riasztórendszerek

Szerverek

Pénztárgépek

Rádió- és TV-berendezések

Mindig ellenőrzés alatt

Annak érdekében, hogy lehetővé váljon a Green Cell UPS funkcióinak használata, speciális dedikált szoftvert hoztak létre, amely lehetővé teszi az eszköz fejlett kezelését. Az alkalmazás egyszerű és intuitív használatot biztosít gond nélkül. A program lehetővé teszi az előnézetet valós időben, és megjeleníti a mérési adatokat, beleértve a bemeneti és kimeneti feszültségeket, az UPS terhelési frekvenciáját, hőmérsékletét és akkumulátorkapacitását. Beállíthatja az automatikus rendszerkikapcsolást, értesítéseket és e-mail figyelmeztetéseket a tészta üzemmódra való váltás esetén. Ezekről és más funkciókról a szoftver HERE letöltésével tájékozódhat.Odafigyelve a részletekre

UPS-eink tervezésekor minden szempontot figyelembe vettünk. A maximális funkcionalitás és az egyedi dizájn kombinálásával olyan eszközt hoztunk létre, amely minden környezetben jól néz ki. Mi több, hogy kényelmesebbé tegyük az UPS használatát, könnyen leolvasható LCD kijelzővel szereltük fel, amely tájékoztatja Önt számos olyan paraméterről, amelyek elengedhetetlenek az ellátás működéséhez.

UPS típusa

Interaktív vonal: A vonal-interaktív AVR topológiával rendelkező UPS-ek az offline tápegység továbbfejlesztett változata. Automatikus feszültségstabilizátorral vannak felszerelve, amely nemcsak a tápfeszültség elvesztésétől, hanem a hálózati interferenciától is véd. Ezek a tápegységek garantálják az UPS-hez csatlakoztatott összes berendezés teljes biztonságát.

Alapvető paraméterek

Teljesítmény

Ez tájékoztatja Önt arról, hogy az UPS hány és milyen típusú eszközt képes ellátni árammal. A felhasználók igényeinek kielégítése érdekében a Green Cell UPS-eket kiváló minőségű AGM akkumulátorokkal szerelték fel, amelyek élettartama akár 5 év is lehet, és ezáltal biztosítják a legjobb hatékonyságot.

Kapcsolási idő

Meghatározza, hogy az UPS milyen gyorsan reagál áramkimaradásokra. Minél alacsonyabb az értéke, annál jobb az UPS. A Green Cell szünetmentes tápegységei garantálják a legalacsonyabb kapcsolási időket, így azonnal reagálnak az áramkimaradásokra, teljes biztonságot nyújtva dokumentumai és eszközei számára.

Miért módosított szinuszhullám?

A módosított szinuszos használata egyszerű UPS-konstrukciót biztosít, amelynek köszönhetően kevesebb meghibásodás van, és súlya nagyon alacsony. A módosított szinuszhullám kiválasztásával nem kell aggódnia a csatlakoztatott eszközök munkája miatt!

Paraméterek

Akkumulátor 2 x 12V/9Ah
Erő 900 W
Kondíció Új
Méretek 380x158x198mm
Súly 11.1kg
Típus Torony
Bemeneti feszültség 220/230/240 V
Bemeneti frekvencia 50/60 Hz
Kimeneti feszültség 230V AC
Kimeneti frekvencia 50 Hz vagy 60 Hz (automatikus felismerés)
Válaszidő 2-6 ms
Szinusz hullám típusa Módosított szinuszhullám
Töltési idő 6-8 óra
Kommunikáció USB
Sockets 4x Schuko + IEC
Látszólagos teljesítmény 1000VA-1999VA
Topológia Vonal-interaktív AVR
Védelem hő, túlfeszültség, rövidzárlat
Túlfeszültség elleni védelem RJ45
Termékkód UPS04