Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garanciális ügyintézés

A Pixelcomputer Kft. üzlet üzemeltetője, minden általa eladott termékre – a termék használt vagy új jellegétől függően – különböző időtartamú jótállást-szavatosságot vállal!

Laptop akkura 30 nap kivéve, ha a termék megvásárlásakor a termék adatainál feltüntettük, hogy az akku nem, vagy hibásan  működik. Ebben az esetben a vásárló kérésére a vásárolt termékhez beszerzési áron biztosítunk.

Garanciális feltételek, ügyintézés:

  1. A forgalmazó (Pixelcomputer Kft.) köteles a fogyasztónak a fogyasztási cikkel együtt - külön kérés nélkül – jótállási-szavatossági  jegyet adni.
  2. A jótállási igény a jótállási-szavatossági  jegy bemutatásával érvényesíthető.
  3. A fogyasztó a kijavítás iránti igényét a jótállási-szavatossági jegyen feltüntetett javítószolgálatnál, jelen esetben a Pixelcomputer üzletben 5700 Gyula, Vásárhelyi Pál u. 4. szám alatt teljes nyitvatartási időben érvényesítheti, egyéb módon való ügyintézéshez telefonos egyeztetés szükséges!

A vásárlót - a fentieken kívül – az alábbi jogok illetik meg:

  1. A Pixelcomputer a javításra történő átadástól számított legrövidebb időn belül a termék javítását, vagy cseréjét
  2. A vásárlástól számított 3 munkanapon belüli meghibásodás esetén, valamint ha a Pixelcomputer a javítást elvégezni nem tudja, a vásárló kérheti a termék cseréjét, vagy a termék vételárának visszafizetését.
  3. 3 napon túli meghibásodás esetén a hibás terméket átvesszük garanciális javításra. Azonnali hibafeltárásra nincs lehetőség.

A jótállási kötelezettség az eladót nem terheli, ha a hiba nem rendeltetésszerű használat, elemi csapás, vagy az értékesítés utáni bármilyen külső behatás (pl. szállítási sérülés), illetve nem a gyártó által javasolt tartozék használatának, illetve más számítógép alkatrész (pl. tápegység, hibás periféria) meghibásodásának a következménye. Ilyenkor a költségek – amennyiben kéri a javítást - a vásárlót terhelik.

Egyéb tudnivalók:

A kifogásolt termékek tesztelését mindig elvégezzük. A hibamentes alkatrészekkel a következőképpen járunk el:
Használt termékek esetében 3 napon belül a teljes összeg levásárolható, azon túl csökkentett árat alkalmazunk.

Kelt: 2020.09.30.

Garanciális ügyintézés: