Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Sharkoon SilentStorm Cool Zero 650W Gold
37.900 Ft
Menny.:db

Sharkoon SilentStorm Cool Zero 650W Gold

37.900 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Raktáron
Cikkszám: 4044951026463

Gyártói Információ

A SilentStorm Cool Zero egy 80 PLUS Gold tanúsítvánnyal rendelkező tápegység. Modern LLC rezonáns átalakító technológiával van felszerelve, és csak 105 ° C-ra névleges minőségű japán kondenzátorokkal. A teljesen moduláris felépítés garantálja a rendezett telepítést és megjelenést. Az opcionális ventilátorkésleltetési mód és a nulla fordulatszám üzemmód optimális és nagymértékben alkalmazkodó hűtési működést biztosít a telepítési pozíciótól függően.

Hatékony és biztonságos

A SilentStorm Cool Zero 80 PLUS Gold tanúsítvánnyal rendelkezik, így legalább 90%-os hatékonyságot ér el 50%-os terhelésnél, valamint 87%-os hatékonyságot 20%-os és 100%-os terhelésnél. Ezenkívül a tápegység minden általános biztonsági funkcióval fel van szerelve a sérülések elleni védelem érdekében: túláram- és túlfeszültség-védelem, feszültségvédelem, rövidzárlat elleni védelem, valamint túlhőmérséklet és túlfeszültség elleni védelem egyaránt támogatott.

Minőségi alkatrészek

A kizárólag 105 °C-ra hitelesített japán kondenzátorok és a folyadékdinamikus csapágyakkal ellátott 135 mm-es ventilátor csendes és megbízható működést biztosít, amelynek átlagos élettartama meghaladja a 100 000 órát.

Állítható hűtés

A ventilátor késleltetési módjában a tápegység ventilátora szükség esetén a leállítás után 60 másodpercig tovább működhet a rendszer teljes hűtésének biztosítása érdekében. Ezenkívül a Zero RPM móddal a ventilátor forgása alacsony vagy közepes terhelés mellett leállítható, így lehetővé teszi a zajmentes működést.

Ultrastabil feszültségszabályozás

A modern LLC rezonáns átalakító technológiával ez a tápegység állandó és megbízható feszültséget biztosít minimális zaj- és hőszint mellett.

Teljesen moduláris és készen áll a nagy teljesítményű rendszerekre

A SilentStorm Cool Zero összes kábele moduláris és egyedi igények szerint használható. A nem használt kábelekhez praktikus kábeltáska tartozik. A két 4+4 tűs CPU-kábel biztosítja a modern, energiaéhes rendszerek működtetését is.

Paraméterek

Tápegység típusa Moduláris tápegység
Tápegység teljesítménye 650 W
Hatásfok 80+ Gold
PFC Aktív
Ventilátor mérete 135 mm
Max. áramfelvétel +3,3V 22 A
Max. áramfelvétel +5V 22 A
Max. áramfelvétel +12V1 54 A
Max. áramfelvétel -12V 0.3 A
Tápkapcsoló Van
110V kapcsoló Nincs
Csatlakozók
FDD csatlakozó 1
HDD csatlakozó 2
SATA csatlakozó 12
PCI-Express csatlakozó 4