Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alkatrészek

Az alkatrészek kategóriája az asztali számítógépek építéséhez és karbantartásához nélkülözhetetlen elemeit foglalja magában. A processzor a számítógép központi egysége, amely végzi a számítási feladatokat. Az alaplap az összes alkatrészt összekapcsolja és a rendszer összehangolását biztosítja. A RAM (Random Access Memory) a gyors, ideiglenes adattárolást végzi, és befolyásolja a rendszer teljesítményét. A videokártya felelős a grafikai megjelenítésért és a 3D-s teljesítményért.

A tápegység gondoskodik az összes alkatrész számára szükséges energiáról. A számítógépház a komponenseket védi és biztosítja a megfelelő hűtést. Az optikai meghajtó CD/DVD/Blu-ray lemezek olvasására és írására szolgál. Az adathordozó kábel és átalakítók lehetővé teszik az adatok továbbítását az alkatrészek között. A hűtésrendszer biztosítja, hogy a processzor és a videokártya megfelelő hőmérsékleten maradjon. A CPU hűtés pedig kifejezetten a processzor hűtésére szolgál.

A Aodding alkategória olyan kiegészítőket és egyedi, esztétikai elemeket foglal magában, amelyekkel a felhasználók testre szabhatják számítógépüket, például LED világítás, ablakok és egyéb dizájn-elemek. Ezek az alkatrészek és kiegészítők lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyedi és személyre szabott számítógépek építsenek.