Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Xbox One X
84.900 Ft
Menny.:db

Xbox One X

84.900 Ft
Egyedi lehetőségek választása:
Fejhallgató:
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Raktáron
Cikkszám: 016460
Gyártó:

Gyártói információ

XBOX ONE X

Az Xbox One X konzol elölnézetből.

Sea of Thieves 4K-s videóbemutató

A valódi 4K-s játék itt kezdődik

Éld át a valódi 4K-s játékélményt, amelyben az akció életre kel a 2160p részletességű kockákkal és a 6 teraflopnyi grafikusprocesszorral.

4K Ultra HD embléma

Valódi 4K

 

Térhatású hang embléma

Térhatású hang

 

HDR-embléma

Nagy dinamikatartomány

 

4K DVR logó

4K játék DVR

Játssz exkluzív 4K játékokkal és a legsikeresebb játékokkal

Film a Star Wars Jedi: Fallen Order játékról

Minden játék jól néz ki és jól játszható az Xbox One X konzolon. Egyes játékok viszont optimalizáltak arra, hogy kihasználják az Xbox One X erejét – jobb felbontással, gyorsabb képfrekvenciával, továbbfejlesztett textúrákkal és még sok mással. Ezek a játékok kapják meg az „Xbox One X konzolra feljavítva” minősítést.

Gears 5. Kait Diaz, Marcus Fenix, Del Walker és JD Fenix állnak egymás mellett támadásra kész fegyvereikkel. A háttérben esik a hó.

JÁTÉKOK SZÁZAI

Játssz az új játékokkal elsőként, már a megjelenésük napján. Továbbá játssz több száz kiváló minőségű játékkal a barátaiddal konzolon, PC-n és felhőben. Mivel folyamatosan további játékok kerülnek a választékba, mindig lesz valami új, amivel játszhatsz.

Hozd ki a legtöbbet az Xbox One X konzolból

A visszafelé kompatibilis játékokat jelölő ikon.

Még jobb játék – mindegyik generáció játékaival

Játssz több mint 550 klasszikussal az Xbox 360 és az eredeti Xbox világából.

A vezeték nélküli Xbox-kontrollert jelölő ikon.

Emeld magasabb szintre a játékélményt!

Szerezz be egy plusz kontrollert, egy headsetet, hogy játszhass a barátaiddal, illetve plusz tárterületet. Az összes Xbox One játékkiegészítő együttműködik egymással.

4K Ultra HD embléma

4K szórakozás

Blu-ray™ filmeket nézhetsz lenyűgöző 4K minőségben, és 4K videót közvetíthetsz a Netflix, az Amazon, a Hulu, a Microsoft Filmek+TV és egyéb szolgáltatásokkal.

További segítségre van szükséged az Xbox One X konzollal kapcsolatban?

Xbox Series X és Xbox Series S konzolok egymás mellett.

FRISSÍTÉS XBOX SERIES X|S KONZOLRA

Próbáld ki a következő generációs teljesítményt!

1A HDR funkciót csak bizonyos játékok és TV-k támogatják.

2A játékokhoz aktív előfizetésre van szükség, amely a lemondásáig érvényes; a játékkatalógus folyamatosan változik. A Sea of Thieves játékhoz Xbox Live Gold előfizetés is szükséges, melyet külön vásárolhatsz meg. A kedvezményes ajánlatok nem érvényesek a 30 napon belül kiadott játékokra. A kedvezmények alapjául a Microsoft Store áruházban érvényes ár szolgál. Lásd:xbox.com/game-pass.

3Szélessávú internetkapcsolat szükséges (internetszolgáltatói költségek merülhetnek fel). A játékok teljesítménye az Xbox One S konzollal összehasonlítva. Előfordulhat, hogy bizonyos régi játékok teljesítménye nem javul. Az Xbox One visszafelé kompatibilitási funkciója a meghatározott Xbox 360-játékokkal működik, Microsoft-fiók Xbox-profillal és szélessávú internetkapcsolat szükséges a játék konzolra való kezdeti letöltéséhez.
A Dolby Atmos for Headphones további vásárlást igényel a Microsoft Store.

4Nem érvényes az Xbox One S állványra, amely kizárólag az Xbox One S konzollal működik. A (külön megvásárolható) Xbox Kinect adapter szükséges a Kinect használatához az Xbox One S és az Xbox One X konzolon.

5Az online többjátékos játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges (külön vásárolható meg).

6A 2017-ben elérhető játékok csak korlátozott számban támogatják a különféle eszközök közötti játékot; további játékok később várhatók. Az ingyenes játékok használatához aktív Gold-tagság szükséges.