Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro Jelerősítő
7.900 Ft
Menny.:db

Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro Jelerősítő

7.900 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Raktáron
Cikkszám: 6934177716492
Gyártó:

A Mi Wi-Fi Range Extender Pro javítja a vezeték nélküli internet teljesítményét és hatótávolságát otthonodban. Nagyon könnyen telepíthető és használható.

Gyártói információ

Mi Wi-Fi Range Extender Pro2×2 külső antenna a Wi-Fi hatótávolság növeléséhez

  • 2*2
    külső antenna
  • Könnyű kezelhetőség
  • 300 Mbps

Egyszerű Wi-Fi kiterjesztésEleged van a Wi-Fi holtzónákból? A Mi Wi-Fi Range Extender Pro a lehető legegyszerűbben csatlakozik hálózatához.
Helyezd a jelerősítőt a router közelébe, kapcsold be a készüléket, és várd meg, amíg a sárga fény villogni kezd.
Az alkalmazás telepítéséhez szkenneld be a QR-kódot, és kövesd az utasításokat a készülék megfelelő párosításához.
Ha a jelzőfény kékre vált, a párosítás sikeres.
Mostantól egyszerűen kihúzhatod a Mi Wi-Fi Range Extender Pro-t és csatlakoztathatod egy olyan helyen, ahol rossz a kapcsolat, anélkül, hogy újra kellene konfigurálnod. Érezd a jelminőség és a hatótávolság azonnali javulását.

Tuningold fel a Wi-Fi hálózatotA Mi Wi-Fi Range Extender Pro vezeték nélkül csatlakozik a routerhez, felerősíti és kiterjeszti a jelet, hogy otthonodnak minden zugába eljusson. Azonnali internet, még az olyan nehezen hozzáférhető helyeken is, mint a fürdőszobák, erkélyek és hálószobák.A Mi Wi-Fi Range Extender Pro vezeték nélkül csatlakozik a routerhez, felerősíti és kiterjeszti a jelet, hogy otthonodnak minden zugába eljusson. Azonnali internet, még az olyan nehezen hozzáférhető helyeken is, mint a fürdőszobák, erkélyek és hálószobák.
Élvezd az olyan eszközök, mint a notebookok, táblagépek, okostelefonok, játékkonzolok és SmartTV-k fokozott internet-lefedettségét.

Külső 2×2 antenna,
Akár 300 Mbps sebességű átviteli sebességHasználj Wi-Fi jelerősítőket, hogy drámaian felgyorsítsd a játékot és a filmnézést.
A Mi Wi-Fi Range Extender Pro mostantól 2×2 külső antennával rendelkezik, amely fenntartja a 300 Mbps átviteli sebességet, miközben növeli a jel stabilitását

  • 2×2külső antenna
  • 300Mbps
  • Wi-FiMegnövelt hatótávolság

Egyszerre legfeljebb 16 eszköz csatlakoztatását támogatjaA meglévő routerhez csatlakoztatva mindig megbízható kapcsolat áll rendelkezésre, akár tévét nézel, akár az interneten böngészel, vagy videohíváson keresztül osztod meg boldog emlékeid családoddal.

Találd meg a legjobb helyet a Mi Home alkalmazássalA legjobb eredmény elérése érdekében helyezd a Mi Wi-Fi Range Extender Pro-t a router és a holt zóna közé. Erős és stabil jel - ellenőrizd a legjobb helyet a Mi Home alkalmazással.

Paraméterek

RAM 2 MB
Szín Fekete
Szélesség 70 mm
Színváltozat mih_option_2738
Terméktípus Wi-Fi jelerősítő
Súly 50 g
Beépített memória 8 MB
Energiafogyasztás 3,57 W
Magasság 80 mm
Antenna 2 külső antenna
Funkciók
Intelligens biztonság
Akár 16 személy számára
Vastagság 54 mm
Kapcsolat-Hálózat Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Páratartalom tartomány 5% - 90% RH
További információk Gyors és egyszerű telepítés
Vezeték nélküli átvitel biztonsága WPA-PSK, WPA2-PSK