Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

RGB játékmikrofon Havit GK52

A Havit GK52 mikrofon tökéletes választás streamerekhez és még sok máshoz. Megbízhatóan rögzíti a hangját, miközben kiküszöböli a háttérinterferenciát. 48 kHz/16 bites hangfelbontásával kiváló felvételi minőséget tesz lehetővé, a beépített tekerőgomb pedig megkönnyíti a hangerő beállítását. Az RGB háttérvilágítás játékjelleget kölcsönöz neki, egyedi hangulatot teremtve a játékmenetek vagy élő adások során.

12Havit/GK52/1

Tiszta hang, nincs interferencia

A Havit GK52 mikrofon az elülső hang rögzítésére összpontosít, miközben minimalizálja a más irányokból érkező interferenciát. Ez biztosítja, hogy hangja tiszta és határozott marad, függetlenül a környezettől. A készülék tökéletes élő közvetítéshez, énekléshez vagy online játékokhoz.

12Havit/GK52/4

Kiváló minőségű felvételek

A 48 kHz/16 bites hangfelbontás a Havit GK52 mikrofon másik előnye. Kiváló minőségű hangrögzítést tesz lehetővé, ami elengedhetetlen a professzionális hangeffektusok eléréséhez. Biztos lehet benne, hogy felvételei kiválóan szólnak, és még a legigényesebb hallgatókat is kielégítik.

12Havit/GK52/2

Dinamikus RGB háttérvilágítás

A Havit mikrofont a játékosok szem előtt tartásával tervezték. Dinamikus RGB háttérvilágítással van felszerelve, amely egyedi karaktert kölcsönöz neki, különleges hangulatot teremtve a szobájában. A játékélményei most még magával ragadóbbak lesznek!

12Havit/GK52/3
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Havit GK52 RGB GAMER mikrofon
5.990 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

Havit GK52 RGB GAMER mikrofon

5.990 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-33582
Gyártó cikkszám: GK52
Vonalkód: 6939119067540
Készletmennyiség: 100 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 120
Várható házhoz kézbesítés: 2024. május 23.

Dobd fel a játékélményt professzionális hangminőséggel a Havit GK52 RGB gamer mikrofonnal!

Merülj el a játék varázslatos világában és kommunikálj kristálytiszta hangon társaiddal a Havit GK52 RGB gamer mikrofon segítségével! Ez a professzionális eszköz tökéletes választás a kompromisszumok nélküli hangfelvételhez, legyen szó játékról, streamingről, online meetingekről vagy akár podcastolásról.

A Havit GK52 RGB gamer mikrofon legfőbb előnyei:

  • Kiváló hangminőség: A kardioid iránykarakterisztika gondoskodik a kristálytiszta hangfelvételről, míg a 48 kHz/16 bit felbontás a professzionális stúdiófelvételekkel vetekszik.
  • Lenyűgöző RGB megvilágítás: Teremts egyedi hangulatot a játéktermedben a dinamikus RGB háttérvilágítással, ami tökéletesen illeszkedik a gamer perifériákhoz.
  • Zajszűrés: A beépített zajszűrő technológia minimalizálja a háttérzajokat, így a hangod mindig tiszta és érthető marad a zajos környezetben is.
  • Kényelmes használat: A állítható asztali állványnak köszönhetően a mikrofont a tökéletes pozícióba állíthatod, míg a popszűrő a zavaró sziszegő hangokat is kiszűri.
  • Széles kompatibilitás: A USB-C csatlakozó révén a mikrofon kompatibilis a PC-vel, laptoppal, PlayStation 4-gyel és Mac-kel is.

Ne habozz, rendeld meg most a Havit GK52 RGB gamer mikrofont és vidd el a hangfelvételeidet a következő szintre!

Termékjellemzők:

Tulajdonság Érték
Gyártó Havit
Modell GK52
Szín Fekete
Frekvenciaválasz 100-18000 Hz
Jel-zaj arány ≥88 dB
Háttérvilágítás Igen, RGB
Üzemi feszültség 5V
Üzemi áram ≤100 mA
Tápegység USB-C
Anyag Műanyag
Méretek 95 x 95 x 169 mm
Súly 216 g

Hasonló termékek