Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Jonizáló hajkefe inFace ZH-10DSB (barna)

Felejtsd el az unalmas és monoton frizurákat. Az inFace ionizáló kefe fényes és frissesíti haját. A fejlett termikus technológiának, az 5 hőmérsékleti fokozatnak és a negatív ionok hatásának köszönhetően frizurája volument és selymes puhaságot kap. Mit jelent ez számodra? Egyedülállóan elbűvölő megjelenés, amely felkelti a körülötted lévők figyelmét! A készülék intelligens NTC hőmérséklet-figyelést használ, így teljesen biztonságos a használata. Mindössze 10 másodpercbe telik, amíg a kefe felmelegszik és használatra kész. Ezenkívül akár 43 foggal is fel van szerelve, amelyek lehetővé teszik a haj egyenletes és finom simítását.

InFace/ZH-10DSB-barna/1

Intelligens hőmérséklet szabályozás

Az inFace ionizáló kefe tervezésekor olyan megoldásokat használtak, hogy a hajformázás ne csak egyszerű, de biztonságos is legyen. A készülék 43 foggal van felszerelve, amelyek a hőmérséklet emelkedésével fokozatosan változtatják a színüket, a fejlett NTC technológia pedig a hőmérséklet intelligens monitorozásáért és a túlmelegedés megelőzéséért felel. Mostantól biztos lehetsz benne, hogy a hajad védett, a formázás pedig hatékony.

InFace/ZH-10DSB-barna/2

10 másodpercen belül használatra kész

A fejlett MCH fűtőelemnek köszönhetően az inFace kefe mindössze 10 másodperc alatt felmelegszik, ami akár 3-szor gyorsabb, mint az előző modell! Nem kell több időt vesztegetnie a várakozással – mostantól gyorsan eléri a kívánt eredményt. Sőt, a készüléket gond nélkül használhatja száraz és nedves hajon is.

InFace/ZH-10DSB-barna/8

A haj gondozása

Az inFace ionizáló kefe lehetővé teszi, hogy búcsút intsen a göndör haj problémájának. A negatív ionok hatásának köszönhetően hatékonyan semlegesíti a statikus elektromosságot. Ennek eredményeként hajad minden szála láthatóan ápolt és kisimult lesz, és élvezheted a tökéletesen formázott, fényes hajat – és egész nap!

InFace/ZH-10DSB-barna/6

Az Ön biztonsága prioritás

Gondoskodtak az égési sérülések elkerüléséről. A kefe minden foga hőszigeteléssel van ellátva, hogy megakadályozza a túlzott felmelegedést, így nem kell attól tartania, hogy megégeti a fejbőrét vagy a kezét. A fokozott védelem érdekében PA anyagot használtak a megbízható hővezetés érdekében. Mindez a használat teljes biztonságát jelenti. Ezenkívül a készülék 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol.

InFace/ZH-10DSB-barna/5

Álomszerű használati kényelem

Az 5 fokozatú hőmérséklet-szabályozással (120°C-tól 200°C-ig) kényelmesen szabályozhatja a formázási folyamatot. Ezenkívül az ecset súlya mindössze 276 g, így hosszú ideig használhatja, anélkül, hogy túlzottan kifáradna a keze. A 2 méter hosszú zsinór 360°-ban forog, garantálva a teljes szabadságot. Ráadásul a készülék megjegyzi az utoljára használt hőmérsékletet, így nem kell minden használat alkalmával módosítani. Legyen az inFace ecset a legjobb barátod a mindennapi ápoláshoz és formázáshoz!

InFace/ZH-10DSB-barna/4

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
 inFace ZH-10DSB Ionizáló Hajkefe (barna)
15.890 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

inFace ZH-10DSB Ionizáló Hajkefe (barna)

15.890 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-31663
Gyártó cikkszám: ZH-10DSB
Vonalkód: 6971308401414
Készletmennyiség: 5 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 318
Várható házhoz kézbesítés: 2024. május 23.

Szeretne professzionális hajformázást a szalon kényelme nélkül? Akkor az ionizáló hajszárító kefénk tökéletes választás az Ön számára! A legújabb technológia segítségével szárítja és formázza haját, miközben ionokat bocsát ki, amelyek megakadályozzák a haj kiszáradását és fényessé teszik.

A termék 5 hőmérséklet-beállítással rendelkezik, így a finom hajúaktól a vastag hajúakig mindenki megtalálhatja a haj típusának megfelelő hőmérsékletet. A könnyű, ergonomikus kialakítás kényelmes fogást biztosít, a 2 méteres kábel pedig extra szabadságot ad a használat során.

A termék legfőbb előnyei:

  • Ionizáló technológia a fényes, egészséges hajért
  • 5 hőmérséklet-beállítás minden haj típusához
  • Könnyű, ergonomikus kialakítás
  • Hosszú, 2 méteres kábel
  • Szalonminőségű hajformázás otthon

Táblázat a termék tulajdonságairól:

Tulajdonság Érték
Gyártó inFace
Modell ZH-10DSB
Névleges teljesítmény 28 W
Névleges feszültség 220V~
Hőmérséklet tartomány 120°C / 140°C / 160°C / 180°C / 200°C
Méretek 260 x 30 x 46 mm
Súly 276 g
Kábel hossza 2 m
Szín Barna

Ne habozzon, rendelje meg még ma az ionizáló hajszárító kefénket, és élvezze a professzionális hajformázást a saját otthonában!

Hasonló termékek