Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Darkflash DK352 Plus + 4 C6 ventilátor (fehér)

Állítsa össze álmai számítógépét anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy nincs elég hely az alkatrészek számára. A Darkflash DK352 Plus számítógépház tágas belső térrel rendelkezik, amely lehetővé teszi ATX / M-ATX / ITX / E-ATX alaplappal vagy 340 mm hosszú grafikus kártyával való felszerelését. Átlátszó panelekkel is rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek a háttérvilágítású alkatrészekhez. A készletben 4 db Darkflash C6 ventilátort is találsz.

Sok lehetőség

A ház támogatja az alaplap beszerelését ATX / M-ATX / ITX / E-ATX szabványban. Ráadásul 340 mm hosszú grafikus kártyával és akár 160 mm magas processzorral is felszerelhető. 7 bővítőhelyhez is hozzáférést biztosít. Lehetővé teszi 2 HDD és 2 vagy 3 SSD csatlakoztatását. A DK352 Plus-szal nem fog semmilyen korlátot érezni!

Átlátszó panelek

A tok edzett üvegből készült átlátszó oldallappal rendelkezik. Így tökéletesen illeszkedik a megvilágított alkatrészekhez – a mellékelt ventilátorokkal is. Válassza a funkcionalitás és a vizuális vonzerő kombinációját álmai konfigurációjának létrehozásához!

Hűtési lehetőségek

A C6 ventilátorok egyszerű telepítésükkel és megbízható működésükkel lepik meg Önt. Mind a 4 ventilátor 9 lapáttal van felszerelve, amelyek kiemelkednek gondosan átgondolt, aerodinamikus kialakításukkal. Biztosítják a berendezés hatékony hűtését – felejtse el a túlmelegedés okozta problémákat.

Stílusos RGB háttérvilágítás

A ventilátorlapátok színes háttérvilágítása feltűnő hatást kelt. Az RGB mód a Reset gombbal vezérelhető. Szeretnéd saját ízlésed szerint állítani a fényt? Lehetséges! A ventilátor akár 20 fantasztikus fényeffektust támogat. Fedezze fel az elérhető funkciókat, és adja meg számítógépének álmai egyedi karakterét!

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Darkflash DK352 Plus Számítógépház   + 4 ventilátorral (Fekete-fehér)
21.390 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

Darkflash DK352 Plus Számítógépház + 4 ventilátorral (Fekete-fehér)

21.390 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-33384
Gyártó cikkszám: DK352 Plus Black Whi
Vonalkód: 4710343794141
Készletmennyiség: 84 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 428
Várható házhoz kézbesítés: 2024. május 23.

Szeretnéd, ha a számítógéped nemcsak lenyűgöző teljesítményt nyújtana, de lenyűgöző is lenne? Akkor a Darkflash DK352 Plus + 4 ventilátorral ellátott ház a tökéletes választás számodra! Ez a ház rengeteg funkciót kínál, amelyek segítenek a legjobb játékélményt elérni, miközben elegáns és modern dizájnnal is büszkélkedhet.

A Darkflash DK352 Plus + 4 ventilátorral ellátott ház főbb előnyei:

  • Tágas belső tér: A ház ATX, M-ATX, E-ATX alaplapokhoz illeszkedik, és akár 340 mm hosszú grafikus kártyát is képes befogadni.
  • Kiváló hűtés: A ház 6 ventilátor felszerelésére alkalmas, és 240 mm-es vízhűtést is támogat. A 4 beépített CL6 ARGB ventilátor hatékony hűtést biztosít a számítógépednek, miközben lenyűgöző RGB-világítást is nyújt.
  • Stílusos dizájn: A ház edzett üveg oldallappal és elülső panellel rendelkezik, így tökéletesen mutatja meg a számítógéped belső alkatrészeit. A ház fehér színű, így bármilyen dekorációhoz illeszkedik.
  • Kiváló minőség: A ház 0,6 mm vastag SPCC acélból készült, így tartós és strapabíró.

Ne várj tovább, rendeld meg a Darkflash DK352 Plus + 4 ventilátorral ellátott házat még ma, és építsd meg álmaid gamer PC-jét!

Tulajdonságok:

Tulajdonság Érték
Gyártó Darkflash
Modell DK352 Plus + 4 ventilátor
Ház típusa ATX
Oldallap Edzett üveg
Elülső panel Edzett üveg
Alaplap szabvány ATX, M-ATX, E-ATX
Tápegység szabvány Alul, ATX
Belső bővítőhelyek 2,5/3,5" 3,5" HDD x2 / 2,5" SSD x2
Bővítőkártyahelyek 7
Maximális grafikus kártya hossz 340 mm
Maximális CPU hűtő magasság 160 mm
Maximális ventilátorok száma 6
Ventilátor szerelési lehetőségek Elöl: 120 mm ventilátor x3
Vízhűtési szerelési lehetőségek Elöl: 240 mm vízhűtés
Beépített ventilátorok száma 4
Ventilátor modell CL6 ARGB
Beépített ventilátorok Elöl: CL6 ARGB ventilátor x3
Gombok és vezérlők Beépítés, resetelés
Csatlakozók USB 3.0 x2, HD audio
Anyag 0,6 mm SPCC
Szín Fehér
Magasság 390 mm
Szélesség 450 mm
Mélység 200 mm
Súly 5,6 kg (4 ventilátorral)

Hasonló termékek