Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Képzeld el, hogy a kedvenc játékodban vagy, és épp egy kritikus csatában veszel részt. Gyors és precíz mozdulatokra van szükséged ahhoz, hogy legyőzd az ellenségeidet, de az egérpadod nem tart lépést veled. Az egérpadod akadozik, nem csúszik megfelelően, és emiatt pontatlanok a mozdulataid. Frusztrált vagy, és már majdnem feladod a játékot.

Ekkor jön a Sharkoon 1337 Gaming Mat RGB V2 900 egérpad! A sima textil felületnek és a csúszásmentes gumí aljzatnak köszönhetően az egéred könnyedén siklik az egérpadon, így precíz mozdulatokat végezhetsz, és magabiztosan győzhetsz a játékban. A dinamikus RGB megvilágítás pedig még tovább fokozza a játékélményt, és lenyűgöző vizuális élményt nyújt.

A Sharkoon 1337 Gaming Mat RGB V2 900 egérpaddal:

  • Precízebb leszel a játékokban: A sima csúszásnak köszönhetően az egéred könnyedén siklik az egérpadon, így precíz mozdulatokat végezhetsz, és magabiztosan győzhetsz a játékban.
  • Kényelmesebb lesz a játék: A textil felület puha és kellemes tapintású, így órákon át kényelmesen játszhatsz anélkül, hogy a kezed elfáradna.
  • Stílusosabb lesz a játékasztalod: A dinamikus RGB megvilágítás lenyűgöző vizuális élményt nyújt, és tökéletes kiegészítője a játékosok asztalának.

Ne pazarold az idődet egy rossz egérpadra! Vásárold meg a Sharkoon 1337 Gaming Mat RGB V2 900 egérpadot, és élvezd a játékot a következő szinten!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Sharkoon Egérpad - 1337 Gaming Mat RGB V2 900 (900 x 425 x 3 mm, RGB LED, lecsatlakoztatható USB kábel, fekete)
27%
Eredeti ár:
11.190 Ft
helyett most csak
8.190 Ft
Kedvezmény:
12 hónap jótállással
Menny.:db

Sharkoon Egérpad - 1337 Gaming Mat RGB V2 900 (900 x 425 x 3 mm, RGB LED, lecsatlakoztatható USB kábel, fekete)

27%
Eredeti ár:
11.190 Ft
helyett most csak
8.190 Ft
Kedvezmény:
12 hónap jótállással
Menny.:db
Cikkszám: CED-JTKSHA029990
Gyártó cikkszám: 4044951029990
Készletmennyiség: 5 db raktáron
Termék után járó hűségpontok: 82
Várható házhoz kézbesítés: 2024. május 23.

Sharkoon 1337 Gaming Mat RGB V2 900 Egérpad

Termékadatlap

Tulajdonság Adat
Méret 900 x 425 x 3 mm
Szín Fekete
Felület Textil
Aljzat Csúszásmentes gumí
Kábelhossz 1,5 m
LED megvilágítás 14 fényhatás, 5 fényerősségi szint
Csatlakozó USB 2.0
   

Műszaki specifikációk

  • Optimális csúszás: Az egérpad textil felülete sima és egyenletes csúszást biztosít mind az optikai, mind a lézeres egerek számára, így precíz vezérlést és gyors mozdulatokat tesz lehetővé a játék során.
  • Csúszásmentes gumí aljzat: A gumí aljzat megakadályozza, hogy az egérpad elmozduljon a játék hevében, így biztosítva a stabil pozicionálást a játékfelületen.
  • Dinamikus RGB megvilágítás: A 14 beépített fényhatással és 5 fényerősségi szinttel testreszabható RGB megvilágítás lenyűgöző vizuális élményt nyújt, és tökéletes kiegészítője a játékosok asztalának.
  • Tartós kialakítás: A strapabíró textil felület és a gumí aljzat ellenállóvá teszi az egérpadot a mindennapi használat során fellépő igénybevétellel szemben.
  • Könnyű csatlakoztathatóság: A mellékelt USB 2.0 kábel segítségével egyszerűen csatlakoztathatod az egérpadot a számítógépedhez, és már élvezheted is a dinamikus RGB megvilágítást és a sima csúszást.

Hasonló termékek