Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

Avatto WSM16-W3 WiFi Okos Kapcsoló Modul

 

Könnyítse meg otthona világításának szabályozását. Az Avatto funkcionális, 3 csatornás, csatornán belüli kapcsolója lehetővé teszi a lámpák távoli vezérlését – a TUYA / Smart Life alkalmazás vagy a Google Assistant vagy az Amazon Alexa hangsegéd segítségével. Lehetővé teszi munkarendek, időzítők és automatizálások létrehozását is. Ugyanakkor a készülék kompakt és nagyon könnyen telepíthető. Támogatja a Wi-Fi-n keresztüli csatlakozást, és különféle típusú kapcsolókkal kompatibilis.

Avatto/WSM16-W3/1

Számos lehetőség az alkalmazással

Többé nem kell aggódnia, ha elfelejtette lekapcsolni a villanyt, mielőtt elhagyja otthonát – most megteheti okostelefonjával! A TUYA / Smart Life alkalmazás lehetővé teszi a fények távolról történő be- és kikapcsolását. Azt is lehetővé teszi, hogy a kapcsolókat csoportokba vonja, és egyszerre többet kezeljen. Eszközeit megoszthatja a háztartás többi tagjával is. Így ők is képesek lesznek távolról irányítani a lámpákat! Az interlock funkció is elérhető.

Avatto/WSM16-W3/2

Kiegészítő szolgáltatások

Tedd otthonod világítását az időbeosztásodhoz. Az alkalmazás segítségével egyszerűen beállíthat egy időzítőt vagy ütemezést, hogy a lámpák automatikusan felgyulladjanak, amikor általában felkel, és kikapcsoljanak, amikor lefekszik. Lehetősége van több eszköz összekapcsolására és működésük automatizálására is. A kapcsoló képes megjegyezni az utolsó beállításokat, és vissza tudja állítani azokat, ha például áramszünet van.

Avatto/WSM16-W3/5

Problémamentes telepítés

Kompakt kialakításának köszönhetően a WSM16-W3 kompatibilis a különböző típusú kapcsolókkal, és a piacon lévő szerelődobozok akár 95%-ára elfér. Lámpára is rögzítheted. Telepítése nem okoz problémát és nem vesz igénybe túl sok időt. Sőt, egy lámpa működtetéséhez 2 kapcsolót is lehet használni – egy ilyen megoldás például a lépcsők közelében is jól működik. Így kényelmesen felkapcsolhatod az első emeleten a lámpát, az emeletre lépve pedig lekapcsolhatod!

Avatto/WSM16-W3/6

Hangvezérlés

Éppen tésztát gyúr, a kezei elfoglaltak, és ráférne egy kis plusz világítás? Vagy talán már az ágyban fekszel, és aludni akarsz, de még mindig le kell kapcsolnod a villanyt? Az Avatto segítségével minden sokkal egyszerűbbé válik – a WSM16-W3 kapcsoló kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangsegédekkel. Ez lehetővé teszi a lámpák egyszerű parancsokkal történő vezérlését! Most már csak néhány szóra van szükség a lámpák le- vagy bekapcsolásához – még a telefonért sem kell nyúlnia.

Avatto/WSM16-W3/3

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
Avatto WSM16-W3 WiFi Okos Kapcsoló Modul
4.790 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.

Avatto WSM16-W3 WiFi Okos Kapcsoló Modul

4.790 Ft
12 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-30859
Gyártó cikkszám: WSM16-W3
Vonalkód: 6976037360148
Készletmennyiség: 98 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 96
Várható házhoz kézbesítés: 2024. május 23.
Márka Avatto
Modell WSM16-W3
Szín fehér
Csatornák száma 3
Feszültség AC 100-240 V 50/60 Hz
Max. Betöltés LED 3x150W 3x3,3A
Működési frekvencia 2,412-2,484 GHz
Üzemi hőmérséklet -10°C és 40°C között
Wi-Fi protokoll IEEE 802.11 b/g/n
Hatótávolság 100 m-ig
Méretek 39 x 39 x 19 mm
Védettségi fok IP20
Alkalmazás A TIÉD / Okos élet
Kompatibilitás Amazon Alexa, Google Home

Hasonló termékek