Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leírás

UTOUR C2L fedélzeti kamera,1440p

Ügyeljen a biztonságára az utakon. Az UTOUR C2L videorögzítő kiváló 4K képminőséget és fejlett vezetőtámogató rendszert (ADAS) kínál. Beépített GPS-modullal is rendelkezik, és 24 órás megfigyelést tesz lehetővé - nem csak vezetés közben, hanem parkolás közben is (külön megvásárolható hálózati adapterrel kombinálva). További tolatókamerát is vásárolhat, amellyel videót rögzíthet a jármű elejéről és hátuljáról is.

Utour/C2L/1

Kiváló képminőség

Ne hagyja, hogy egyetlen részlet elkerülje magát. A C2L Galaxycore 4MP érzékelővel van felszerelve, és támogatja a 4K felbontást (interpoláció). Ezenkívül a beépített képfeldolgozó processzor hatékonyan kiküszöböli a zajt és a rezgést, és lehetővé teszi a felvételek valós idejű előnézetét. A terméket széles látómező is jellemzi, és az AI-WDR technológiának köszönhetően még erős fényben is jól teljesít. Említésre méltó még a 6 HD objektívcsoport és az F1.5 rekeszérték, amely még éjszaka is kiváló képminőséget biztosít.

Utour/C2L/7

Opcionális hátsó kamera

Rögzítsen a jármű elejéről és hátuljáról is. A külön megvásárolható hátlapi kamera 1080p felbontást és 135°-os látómezőt kínál. Segítségével hasznos bizonyítékokhoz juthat, ha például valaki behatol az autójába, vagy parkolás közben kisebb ütközés történik. A készülék felszerelése nagyon egyszerű – csak rögzítse a jármű hátsó ablakához. Lehetőség van 360°-os elforgatásra is.

Utour/C2L/9

Vezetőt segítő funkciók

Élvezze a biztonságos vezetést, és könnyedén kerülje el a nehéz helyzeteket az úton. A C2L videorögzítő 4 ADAS funkciót kínál – előretörési figyelmeztetést, előrehaladási figyelést, városi ütközésre figyelmeztetést és Stop & GO figyelmeztetést. Ezeknek köszönhetően csökkenti a balesetek vagy ütközések kockázatát, és könnyedén megtartja a megfelelő távolságot más járművektől. A készülék akár 99%-os pontossággal érzékeli a tárgyakat, figyelmeztetésének hatékonysága eléri a 95%-ot.

Utour/C2L/10

Az Ön igényeire szabva

A videórögzítő lehetővé teszi a figyelmeztetés érzékenységének 4 fokozatban történő beállítását is, így az ADAS funkciót az Ön igényeihez igazíthatja. Az elérhető opciók közé tartozik a Super High (ideális kezdőknek), a High (kezdőknek megfelelő), a Medium (a legtöbb esetben működik) és az Low (tapasztalt vezetőknek ajánlott). Sőt, a C2L könnyen azonosítja számos járműtípust, és támogatja a vészhelyzeti rögzítést, így nem kell aggódnia, hogy elveszíti a fontos bizonyítékokat.

Utour/C2L/2

Megbízható és hatékony működés

A videórögzítő hatékony működéséért beépített 2 magos processzor NPU-val felel. Ennek köszönhetően a készülék sokkal kevesebb energiát fogyaszt, és magas hőmérsékleten (akár 65°C-ig) is megbízható működést tud nyújtani – ne aggódjon, hogy melegben elakad! Fogadjon a bevált megoldásokra, és szerezzen be egy autókamerát, amely a legkevésbé megfelelő helyzetben sem fogja megtagadni a szolgálatot.

Utour/C2L/4

24 órás megfigyelés

A C2L videórögzítővel akár a nap 24 órájában is gondoskodhat járműve biztonságáról. Ehhez nem kell mást tennie, mint vásárolni egy külön megvásárolható hálózati adaptert, amely lehetővé teszi a készülék folyamatos működését - parkoló autó esetén is. Parkolás közben a kamera Time Lapse módban rögzíti a videót, és ha ütközés történik, automatikusan elindul a vészhelyzeti felvétel. Az így elkészült felvételek segítenek meghatározni a baleset elkövetőjét!

Utour/C2L/8

Intelligens vezérlés

Szerezzen több lehetőséget, és élvezze a videomagnó kényelmes vezérlését. Csak csatlakoztassa telefonját a kamera Wi-Fi-hálózatához, és használja a dedikált UTOUR Go alkalmazást. Ezzel például letöltheti a rögzített felvételeket és módosíthatja a beállításokat. A C2L támogatja a hangvezérlést is. Egyszerűen adja ki a megfelelő parancsot a fénykép elkészítéséhez vagy a hang be- és kikapcsolásához. Nem kell megnyomnia semmilyen gombot vagy nyúlni az okostelefonhoz! Megjegyzés: a hangutasítások csak angol nyelven állnak rendelkezésre.

Utour/C2L/3

Beépített GPS

A videórögzítő egy GPS-modullal is fel van szerelve, amely folyamatosan figyeli és megjeleníti az olyan információkat, mint az idő, a sebesség és a földrajzi koordináták (hosszúság és szélesség). Ez azt jelenti, hogy ha baleset történik, könnyen ellenőrizheti annak pontos helyét, és olyan adatokhoz juthat, amelyek jól jöhetnek például a kártérítés igénylésekor.

Utour/C2L/5

A dobozban

  • Videó felvevő
  • Tápkábel autós töltővel
  • Kis feszítővas
  • Elektrosztatikus matrica x2
  • 3M öntapadós matrica
  • Használati utasítás
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg te az elsőt!
UTOUR C2L fedélzeti kamera,1440p
26.190 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.

UTOUR C2L fedélzeti kamera,1440p

26.190 Ft
24 hónap jótállással
Menny.:db.
Cikkszám: INP-30105
Gyártó cikkszám: C2L
Vonalkód: 735749192852
Készletmennyiség: 31 db. raktáron
Termék után járó hűségpontok: 524
Várható házhoz kézbesítés: 2024. június 21.
UTOUR C2L fedélzeti kamera,1440p
Márka UTOUR
Modell C2L
Processzor Sigmastar SSC8629Q
Érzékelő Galaxycore
Érzékelő modell GC4653
Lencse 6 nagy felbontású objektívcsoport
Pixelek 4 MP
Képfelbontás 2560x1440p / 1920x1080p (állítható)
Videó felbontás Interpoláció 4K / 1440p / 1080p (állítható)
Látómező 135°
Nyílás F1.5
Videó kodekek TS Stream / H.265
Filmkocka szám 30 FPS
Kompatibilis memóriakártyák TF Class10 kártyák 16-128 GB kapacitással
Tápfeszültség port USB-C
Erős út Autós töltő / biztosítékdoboz (a biztosítékdoboz típusához opcionális hardverkábel szükséges)
Wi-Fi 2.4G Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Üzemi hőmérséklet -20°C és 65°C között
Pozícionáló rendszer GPS / Galileo / GLONASS
ORR Nagy pontosságú 3 tengelyes giroszkóp
ADAS funkciók Elülső ütközésre figyelmeztetés, Stop & Go figyelmeztetés, Városi ütközés Figyelmeztetés, Haladásfigyelés Figyelmeztetés
Első és hátsó felvétel Igen, visszapillantó kamerával (külön megvásárolható)
Felügyelet parkolás közben (a nap 24 órájában) Igen, hálózati adapterrel (külön megvásárolható)
Hangvezérlés Igen (csak angol nyelvű parancsok)
App UTOUR Go